Over Bofimac bvba

Boekhoudkantoor Bofimac bvba werd opgericht in 1996 en ons kantoor is erkend door het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten. Wij focussen ons op duidelijke en transparante afspraken met onze klanten. Iedere vraag of probleem verdient een direct antwoord of oplossing. Ons team staat dan ook garant voor een professionele aanpak. Op fiscaal ,boekhoudkundig, bedrijfseconomisch, juridisch en organisatorisch vlak behandelen wij de problemen van onze klanten op een kwaliteitsvolle manier, voor zowel eenmanszaken, vennootschappen, vrij beroepen, … Ons team bestaat uit gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die samen een verlengstuk kunnen vormen van uw eigen organisatie.

Diensten

Een greep uit onze diensten.
Boekhouding

Bij het voeren van uw boekhouding verwacht u hoogstaande kwaliteit en correctheid. De boekhouding is voor elke onderneming een werkinstrument voor het beheer van uw onderneming op lange termijn. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij uw dossier. Ze verwerven inzicht en kunnen alzo gericht en specifiek meedenken.

Startersservice

koffie Voor Boekhoudkantoor Bofimac betekent de begeleiding van een startende zelfstandige of onderneming, een begeleiding en advisering die gaat van een eerste vrijblijvend en gratis gesprek tot de volledige opstart en doorstart van de zelfstandige activiteit en onderneming.

Fiscaliteit

Het fiscale landschap wordt steeds ingewikkelder. Het team van Bofimac schoolt zich op permanent wijze , zodat wij jullie in deze fiscale materie correct kunnen informeren.

Navigatie
Nieuws
  • Geen nieuws
Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van het economisch nieuws.

Copyright © 2016 Boekhoudzoeker. All Rights reserved.